Optiker Almå har funnits
sedan 1969


Optiker Almå är ett familjeföretag som sätter dig som kund i centrum. Företaget grundades 1969 av Jan och Birgit Almå och drivs nu av syskonen, Marie Almå och Tomas Almå. Här arbetar idag fem legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet. Av dessa har tre synergonomiutbildning och en har även magisterutbildning i klinisk optometri.

Vår butikspersonal guidar dig till rätt val av glasögonbågar och vår optometritekniker slipar alla glas på plats i vår egen verkstad. Optiker Almå utbildar kontinuerligt personalen med nya kunskaper och med vår högteknologiska utrustning kan vi hjälpa dig med de flesta synproblemen.

Personalen

Hos Optiker Almå

Garanti &
Service

Synologen

ISO
Certifiering

Miljöcertifiering

Rabatter

Vi utför ordinarie synundersökningar för glasögon och linser samt ögonhälsoundersökningar med ögonbottenfotografering, OCT scanning av macula (gulafläcken), synfältsmätning och tryckmätning. Vi utför även tåranalyser som är anpassade undersökningar för dig med torra, skavande eller rinnande ögon. Hos oss kan du alltid känna dig trygg men din syn och dina ögon. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015.

Telefon

Adress

Nygatan 18, Linköping
Postadress: Box 324,
581 03 Linköping

Våra öppettider:

Mån - Fre: 09:00 - 18:00 Lördagar: 10:00 - 15:00 Lördagsstängt: 1/6 t.o.m. 31/8 Söndag: Stängt

Senaste Nytt