Garantier

Glasögon

1 års skadegaranti: Vid köp av glasögon hos oss ingår en skadegaranti som gäller ett år. Vid skada så som till exempel en trasig skalm eller ett krossat glas, står vi för 70 % av reparationskostnaden. Gäller dock ej vid förlust eller totalskada.

2 månaders funktionsgaranti: Fungerar inte dina glasögon tillfredställande så bokar vi en ny undersökning och byter ut glasen om det behövs. Funktionsgarantin gäller i två månader från inköpsdatumet.

Reklamation: Om det skulle visa sig att det är fabrikationsfel på glasögonen du köpt av oss så gäller enligt konsumentköplagen 3 års garanti mot fabrikationsfel på glas och bågar. Gäller ej vid slitage.

Kontaktlinser

Vi har även garanti på kontaktlinser. Om du råkar ha sönder eller förlora någon lins inom 6 månader från inköpsdatumet så får du en ny utan kostnad. Gäller för 14 dags- och månadslinser. Vid problem med ögonen och linserna har vi kostnadsfri undersökning inom 6 månader från den senaste kontaktlinsundersökningen. Vi följer konsumentköplagen.

Service

Vi på Optiker Almå anser att god service och nöjda kunder går hand i hand. Därför kan du alltid räkna med att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig. Från synundersökning till justering och reparation av dina glasögon. Vi har en verkstad där vi kan ordna allt från enkla till mer komplicerade reparationer.

Svårt att välja båge? Inga problem! Vi visar gladeligen vårt sortiment och guidar dig till en båge som passar dig både utseendemässigt och komfortmässigt. Det finns även möjligheten att låna hem några favoriter och prova hemma.

Vi hjälper dig som har speciella krav och önskemål på dina glasögon. Det kan gälla glasögon och synhjälpmedel för speciella ändamål som till exempel: bildskärmsglasögon, skyddsglasögon, skytteglasögon, specialslipningar för synsvaga, sportglasögon, luppglasögon, luppar och förstoringsglas med mera.

Resurs Bank avbetalning:

Dela upp betalningen av dina glasögon på ett sätt som passar dig. Med Resurs Bank avbetalning får du räntefritt i upp till 6 månader.

Linsabonnemang:

Du kan abonnera på linser, synundersökning och linsvätskor så slipper du fundera hur mycket du ska betala för varje besök. Pengarna dras automatiskt varje månad. Abonnemanget kan läggas upp på 3, 6 eller 12 månader. Enkelt och smidigt!