Garantier

Glasögon

1 års skadegaranti: Vid köp av glasögon hos oss ingår en skadegaranti som gäller ett år. Vid skada så som till exempel en trasig skalm eller ett krossat glas, står vi för 70 % av reparationskostnaden. Gäller dock ej vid förlust eller totalskada.

2 månaders funktionsgaranti: Fungerar inte dina glasögon tillfredställande så bokar vi en ny undersökning och byter ut glasen. Funktionsgarantin gäller i två månader från inköpsdatumet.

Reklamation: Om det skulle visa sig att det är fabrikationsfel på glasögonen du köpt av oss så gäller enligt konsumentköplagen 3 års garanti mot fabrikationsfel på glas och bågar. Gäller ej vid slitage.

Kontaktlinser

Vi har även garanti på kontaktlinser. Om en lins går sönder eller försvinner inom 6 månader från inköpsdatumet så får du ny utan kostnad. Gäller för 14 dags- och månadslinser. Vid problem med ögonen och linserna har vi kostnadsfri undersökning inom 6 månader från den senaste kontaktlinsundersökningen.

Service

Vi på Optiker Almå anser att god service och nöjda kunder går hand i hand. Vi kan hjälpa dig med allt från synundersökning till justering och reparation av dina glasögon. Vi har en verkstad där vi kan ordna allt från enkla till mer komplicerade reparationer.

När det gäller att välja båge så hjälper vi dig gärna att hitta den som passar dig bäst.  Vi har ett stort urval från klassiska bågar till exklusiva märkesbågar i olika material. Allt från eco-acetat till titanbågar och mer därtill. Det finns även möjligheten att låna hem några favoriter och prova hemma.

Vi hjälper dig som har speciella behov och önskemål på dina glasögon. Det kan gälla glasögon och synhjälpmedel för speciella ändamål som till exempel: bildskärmsglasögon, skyddsglasögon, skytteglasögon, specialslipningar för synsvaga, sportglasögon, luppglasögon, luppar och förstoringsglas med mera.

Resurs Bank avbetalning:

Dela upp betalningen av dina glasögon på ett sätt som passar dig. Med Resurs Bank avbetalning får du räntefritt i upp till 6 månader.

Linsabonnemang:

Du kan månadsbetala dina linser. Abonnemanget läggs upp på 6 eller 12 månader utan extra kostnad. Enkelt och smidigt!