Nyheter

stängt-utbildning kopiera

Stängt 17/11 f.o.m.17:00 t.o.m. 18/11

I helgen hålls Synologen Academy Weekend så då åker hela personalen på utbildning för att hålla våra kunskaper uppdaterade med det allra senaste inom optikbranschen och ögonhälsa. På grund av detta så stänger vi butiken kl. 17:00 på fredag 17/11 och har stängt lördag 18/11. Ni är varmt välkomna som vanligt på måndag igen!

stängt-alla-helgons-dag2023 kopiera

Stängt lör 4/11

Notera att butiken håller stängt Alla Helgons Dag, lördagen den 4:e november. Ni är varmt välkomna till oss på måndag som vanligt igen!

våra-öppettider-liten3

Våra ordinarie öppettider

mån – fre: — 09:00 – 18:00 lördagar: — 10:00 – 15:00 söndagar: — stängt – Se optikeralma.se/kontakt för avvikande öppettider helgdagar.

julbo-nyhet

Julbo Sportglasögon

Nu finns sportglasögon från Julbo hos oss! De är bekväma, supersnygga och passar till en mängd olika sporter så som cykling, golf, skidåkning med mera. Går att få både med och utan styrkor samt med olika färger på glasen och fotokromatik. Välkommen in och titta!

linser-blogg3

Handla linser online

Du vet väl att du som är kontaktlinsskund hos oss kan köpa dina linser via vår webbshop? Du behöver inte kunna dina styrkor i huvudet utan bara vilken linssort det är du använder, så utgår vi ifrån din senaste synundersökning när vi beställer dem åt dig. Vi har även ögondroppar och kosttillskott i webbshopen. Köp…