Nyheter

HAAN handdisinfektion

Viktig info gällande COVID-19

Bästa kund. Med hänsyn till utvecklingen av Covid-19 har vi förstärkt våra rutiner gällande hygien och hälsa. Allt för att du som kund skall kunna känna dig trygg att besöka oss. Alla ytor som vidrörs av kund i undersökningsrummen desinficeras varje dag året om men nu är vi ännu noggrannare, före varje besök. Vi ber…

blog-one

Nu kan du köpa dina kontaktlinser online!

Välkommen till vår nya hemsida! Utöver att allt är nytt och fräscht så har vi nu dessutom en webbshop där du kan handla kontaktlinser och ögondroppar lätt och smidigt och antingen hämta i butik eller få hemskickat. Du kan betala med betalkort eller med Swish.

blog-two

Tillpassning av skytteglasögon

Ett gott tips till alla som håller på med skytte: Börjar synen ställa till det på skjutbanan? Tomas Almå har många års erfarenhet av att tillpassa skytteglasögon, så ring oss på 013136070 och boka en tid hos honom.

blog-three

Halva priset på 2dra paret

Köper du två par kompletta glasögon med glas ifrån Zeiss så har du halva priset på det billigaste paret. Helt perfekt om du till exempel behöver ett par slipade solglasögon att komplettera dina ordinarie glasögon med. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.