Vår personal

Tomas

Driver butiken tillsammans med min syster Marie. Jag är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och har även arbetsmedicinsutbildning. Jag gör för- och efterundersökningar när det gäller synbehandlingar på Ögonkliniken. Mina specialiteter är skytteglasögon och luppglas.

Marie

Driver butiken tillsammans med min bror Tomas. Jag är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och har jobbat på Optiker Almå sen 1978. Jag sköter även bokföringen på företaget.

Catharina

Är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Tåranalyser och prismakorrektion är två av mina specialiteter. Jag är dessutom den som har jobbat längst på Optiker Almå efter Marie och Tomas.

Therese

Optometrist med kontaktlinsbehörighet samt arbetsmedicinsutbildning. Mina specialiteter är ortoptisk träning samt att diagnostisera ögonsjukdomar. Året 2013/2014 läste jag diagnostisk optometri på Karolinska institutet i Stockholm och 2017 tog jag magisterexamen i optometri. Jag är även en av de första i Sverige med ett europeiskt diplom i optometri.

Katarina

Jag är utbildad optometritekniker och har hand om inslipningsjobben på verkstaden. Jag hjälper även till med att välja bågar till våra kunder.

Felicia

Jag jobbar främst i butiken och hjälper våra kunder att välja rätt båge. Hjälper även till på verkstaden med inslipning av glas. Louise och jag hjälps åt att köpa in nya bågar till butiken.

Anna

Jag är dotter till Marie och mig träffar ni på i butiken. Utöver att jag hjälper till med att hitta rätt glasögonbåge så sköter jag Optiker Almås sociala medier. Hjälper även till med bokföringen då och då.

Louise

Jag jobbar främst i butiken samt har hand om inköp av bågar och solglasögon. Är dessutom kordinator på Ögonkliniken i Linköping.